(Miért) olyan nehéz könnyűnek lenni? 2.

Válassz magadnak téged támogató gondolatot!

Az első részt itt találod.

Sose mástól várd a megmondást! Hanem magadtól a megértést!

Hírek,

tények, lények, lényeg, élek, félek, elkapta, felkapta, megkapta, összekapta, visszakapta, kikapta, bekapta, kimutatta, bemutatta, felmutatta, megmutatta, ellopta, kilopta, belopta, lelopta, megölte, kiölte, kiköpte, beköpte, kihalt, behalt, elhalt, meghalt, elvesztett, elvesztette, elvesztettük, megkerestük, sikkasztotta, lyukasztotta, akasztotta, pukkasztotta, kilőtte, belőtte, fellőtte, lelőtte, előtte ellőtte, megkoronázta, kimaxolta, bemaszkolta, megmosta, kimosta, bemosta, felmosta, összemosta, összefosta, megfosztotta, kifosztotta, szétfosztotta, robbantotta, kirobbantotta, berobbantotta, felrobbantotta, szétrobbantotta, kifertőtlenítette, lefertőtlenítette, kitaposta, összetaposta, megtaposta, megtapsolta, összetapsolta, visszatapsolta, korlátozta, korlátolta, bemehet, nem mehet, fenyeget, fenyegette, egyengette, teremtette, megteremtette, leteremtette, eltemette, betemette, felmentette, elmentette,kimentette, megmentette, a nemesremperádóci állatkertben elefántbébi született.

És itt a vége, és ciki-e, szabad-e, lehet-e ebben a világban jól lenni? Jól akarni lenni? Olyan világ-e ez, ahol lehetséges, szabad és biztonságos a jóra, a szépre, a sokra, a jobbra, a szebbre, a többre vágyni?

Itt az idő, válassz gondolatot!

Olyat, amilyen valóságot szeretnél.

Meg kell ehhez tagadni a hírek valóságát? Homokba kell dugni a fejedet? NEM!

Felelősséggel tartozol bármiért is? IGEN!

A saját érzéseidért mondjuk, és azért, hogy ezek révén mit gyarapítasz a világban figyelmeddel.

Mert hát az van, ugye, hogy ahol a figyelem, ott az energia. Amin a figyelem, az növekszik.

Mit szeretnék gyarapítani ebben a világban?

zseblampa_pixabay.jpg

Ha a mindenség egy nagy sötét, én meg állok a kis elemlámpámmal a végtelenben, ahol minden létezik, és mindennek az ellenkezője is, minden lehetséges és annak az ellenkezője is, és én bárhová világíthatok, mert hát van ez a lámpám, kaptam az életemhez, járt hozzá, amolyan árukapcsolás jelleggel, neked is van ám, na akkor hová világítunk?

Szeretettel:

Nagy Karolin

 

Ahol még megtalálsz:

www.facebook.com/nagykaroliniroioldal (aktuális beach body kihívásaimról is minden aktuális infó itt :) )

www.nagykarolin.hu (a könyveimről itt :) )

www.instagram.com/nagykarolinwrites

 

kép: pixabay