Ami kint, az van bent - így van ez a túlsúllyal is

A gondolkodás, ami beach bodyt terem(t)

„Ami kint, az van bent” – egész könnyedén és egyetértésben szokás lájkolni ezt a végtelenül fontos igazságot amolyan naplementés idézetek formájában, igaz?

De belegondolunk-e, hogy mit is jelent ez valójában? Mit jelent mondjuk a test aspektusában?

Testet ölt – mennyire beszédes ez a kifejezés!

Ami bent van, az testet ölt kint.

„Túlsúly” – túl sok súly. Túl nagy teher.

Ha cipeled, minek vagy kinek a súlyát cipeled?

Hol fogadtad el azt igazságodként, hogy neked terhet kell cipelned?

Miért nem engeded meg magadnak, avagy miért gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak azt, hogy TE szabd meg a saját, számodra komfortos határaidat?

Mi az, ami miatt nem tudsz nemet mondani?

Mi az az igazságként elfogadott gondolatod, ami miatt azt, meg még azt a másik ezer terhet is neked kell cipelned?

Mi az, ami miatt te nem tudsz határt szabni, ezért hát a tested növeli meg a határait helyetted? Ami bent, az van kint.

Ki lennél a problémád nélkül? Ki lennél a túlsúlyod (elleni küzdelem) nélkül? Ki lennél a testeddel való folyamatos taktikázás nélkül? Ki lennél a problémád nélkül? Mivel telnének a napjaid, mi lenne a célod?

Az én célom

az általam képviselt és működtetett szemlélettel, avagy a gondolkodással, ami beach bodyt terem(t) az, hogy a fenti és hasonló kérdésekre ott találják meg a választ a hozzám forduló Hölgyek, ahol a válasz ténylegesen jelen van: vagyis önmagukban.

a_gondolkodas_ami_beach_bodyt_terem_t_prg-krol_posztkep.png

Majd pedig mindezekre rátalálva könnyedén és önazonosan elérjék az általuk ideálisként vágyott testüket és harmonizálják életterületeiket.

 

Arra hívom azokat a nyitott, önmagukat komolyan venni akaró Hölgyeket (és persze Urakat is :) ), akik megszólítva érzik magukat, hogy

játsszuk azt, hogy jól vagyunk (hiszen ez is „csak” egy választás eredménye. Csak nem mindig tudatos ez a választás.). Játsszuk azt, hogy arra használjuk az ételt, amire való.

Játsszuk azt is, hogy szeretünk élni, hogy céllal érkeztünk, és azt a célt megvalósítjuk.

A sorsunk, a boldogulásunk fölött hatalmunk van, akárcsak a testünk fölött. A testünk a legközelebbi hozzátartozónk. A leghűségesebb barátunk, nélküle nem megy. Semmi. Mindent jelez, mindent mutat, amire szüksége van, és amire neked, mint gazdájának szükséged van.

Ha képes vagy kapcsolódni a testedhez és önmagadhoz, ha képes vagy a tested jelzéseit követve cselekedni és étkezni, akkor automatikusan be fog állni a testi-lelki egyensúlyod, és nem leszel túlsúlyos sem.

Ha szimpatizálsz ezzel a gondolkodásmóddal, szívesen kapnál rendszeres tartalmakat, inspirációt a témában úgy, hogy közben egy csodálatos Hölgyekből álló, támogató csoport tagja is lehetsz, szeretettel várlak a BEACH BODYban gondolkodók vágymegvalósító csoportjába n is! Csak a beléptető kérdéseket ne felejtsd el megválaszolni!

Ha pedig magasabb szintű támogatásra is vágysz, ha elérkezettnek érzed az időt, és érdemesnek tartod magad arra, hogy kezedbe vedd a tested és a boldogulásod irányítását, szeretettel ajánlom online programjaimat:

A gondolkodás, ami beach bodyt terem(t)

3+1 kulcsgondolat, ami utat nyit a beach bodydhoz

 

Nagy Karolin