Egyéni konzultációk (személyes online és email-es)

Tudnivalók és gyakori kérdések

(AKTUÁLIS: 2022. ápr. 1-től minimum 3 hónapig nem fogok tudni új folyamatba kezdeni, új klienst fogadni.

Akikkel már megkezdett folyamatban vagyunk, természetesen folytatjuk,

ill. az Égig Érő Csoport sem áll meg,

de sem konzultációt, sem online programokat nem tudtok ebben az időszakban vásárolni.

Amint változik ez a helyzet, jelentkezem rögtön!)

.

Hogy mi is ez, és mitől hatékony?

Úgy a már régebb óta zajló személyes online konzultációk,

mint a friss, 2021. szept. 15-től az állandó szolgáltatásaim palettájára lépő email-es konzultációk

keretében coaching és Théta healing eszköztárral dolgozom, megoldásfókusszal, a közös munkánk alapvető és legfőbb célja pedig a benned levő válaszok megtalálása a benned lévő, a legtöbb esetben tudat alatt működő akadályok feltárásán keresztül.

NEM tanácsadás, semmiféle „megmondás” nem történik, hiszen ahogy két egyforma ember sincs, két egyforma megoldási mód sem létezik még elsőre oly igen hasonlónak tűnő helyzetekre, problémákra sem.

Nagyon fontos információ, hogy a teljes gondolati-érzelmi „pakkunk” tartalmának 95%-a tudat alatti, s mindössze 5%-ot tesz csak ki a tudatos tudat, vagyis önMAGunknak csupán 5%-a az, aminek valójában a tudatában vagyunk. 

A közös munkánk lényege, hogy tudatossá válhass a mindeddig tudattalan működéseidre, melyekkel mindeddig megakadályoztad a saját céljaid elérését.

Majd pedig ezen korlátozó nézőpontjaidat felismerve választhass más, a céljaiddal, a lelked igazságával összhangban álló új gondolatokat, hogy attól a pillanattól kezdve ezek mentén teremthesd és élhesd a valóságodat.

Az én funkcióm voltaképpen az, hogy tükröt tartsak. Neked, hogy más nézőpontból is ráláthass a helyzetedre, és felismerhesd, hogy bizony, semmi sem az, aminek látszik.

Nincs belőled még egy, ezt fontos tudatosítani!

Épp azért a saját, egyedi megoldási módjaid feltárására, a lélekből fakadó vágyaid előtt akadályt képző tudatalatti mintázataid felszámolására van szükség ahhoz, hogy elérhesd a vágyott céljaidat, életedet,

ebben tudok a támogatásodra lenni.

Ha címkékkel kellene illetni a gondolkodásmódomat, filozófiámat, ismereteimet, ill. mindazt, amit képviselek és ami mentén a munkámat is végzem, a következők biztosan köztük lennének:

- Bármit gondolj is, mindig igazad lesz!

- Analógia törvénye: ami bent, az van kint is (és persze fordítva)

- Test-elme-lélek hármas egysége = ember

- Minden tükör a világon

- A lehetetlen határai az elménkben húzódnak

- Amin a figyelem, az növekszik

- Az élet ott kezdődik, ahol képesek vagyunk a körülmények hatalmát meghaladni (Grandpierre Atilla)

 

Mi történik egy konzultáción?

(Látszólag "csak") beszélgetni fogunk.

Ha pedig az email-es konzultációt választod, akkor levelezni fogunk :).

Akár beszélgetünk, akár levelezünk,

előzetesen arra foglak kérni, hogy a lehető legkonkrétabban megfogalmazott kérdéseiddel, témáiddal érkezz. Határozd meg azt is, hogy (a lehető legkonkrétabban) miben várod a segítségemet, és hogy mi az az eredmény, amivel elégedett leszel!

Ne ijedj meg, ha úgy érzed, nem tudod elég konkrétan meghatározni a célodat!

A cél pontosítása lesz a közös munkánk első eleme.

Majd pedig feltárjuk, és ha szeretnéd, felszámoljuk a jelenlegi önmagad és a vágyott célod közti gondolati-érzelmi, legtöbb esetben tudat alatti akadályokat, és új, a kiteljesedésedet szolgáló gondolatokra cseréljük azokat.

 

Milyen témákban vehető igénybe a konzultáció?

Az elsődleges témám a saját testtel való kapcsolat, de mivel egyrészt semmi sem az, aminek látszik, másrészt pedig minden egy,

az élet bármely területén megmutatkozó változás igénye vagy kezelése esetén nagy szeretettel várlak.

Bármi legyen is a kiinduló témád, amin változtatni szeretnél, azt tesszük, hogy átvezetjük a figyelmedet a jelenlegi helyzetedből a vágyott önmagad irányába, tágítva a számodra  „lehetséges”,  „biztonságos” és a „megengedett” határait.

 

Hány alkalomra lesz szükség, és milyen gyakorisággal érdemes konzultálni?

Ami a legfontosabb: nincs ilyen, hogy kell.

Hiszen két egyforma ember és két egyforma helyzet sincs.

Ahogyan arra sincsen standard válasz, hogy hányszor és milyen gyakorisággal kell elmenni egy embernek fodrászhoz.

Van, aki sose megy, mert megoldja másképp magának,

és olyan is van, aki heti rendszerességgel megy.

Egyik sem jobb vagy rosszabb, mindig az a kérdés, hogy az adott személy számára mi jelenti a valódi támogatást.

Erőteljesen megoldásfókusszal dolgozom, tehát

1) gyorsan :)

(de semmiképp nem sürgetően, abszolút hozzátok igazodva, hiszen az én sikerem a TI sikeretek! ❤)

 

2) igen gyakori verzió az, hogy valaki csak 1 alkalommal jön / avagy néhány levelet váltunk, aminek keretében helyre tesszük az aktuális elakadását,

és ez elég számára ahhoz, hogy vissza/beleálljon az útjába, erejébe, és direkt személyes támogatás nélkül is vígan haladhasson tovább az életében.

Lehet, hogy ennyi lesz a közös munkánk :) .

Vagy lehet, hogy pl. 3 hónap múlva megmutatkozik egy újabb olyan elakadása, amihez úgy érzi, hogy ismét egy külső szem értő figyelme és tükörtartása lenne az igazi, gyors, tényleges és hathatós segítség,

akkor eljön megint / avagy emailt váltunk megint.

 

3) van, aki számára a kezdeti rendszeresebb, gyakoribb támogatás a leginkább testhezálló segítség, akkor ő jön/ír kezdetben rendszeresebben és sűrűbben, pl. hetente vagy kéthetente, ahogy számára ideális,

aztán ez egyre ritkuló tendenciát kell (!) hogy mutasson,

hiszen az én sikerem a TI sikeretek!

És a valódi, tényleges és hosszú távú cél az a fent már említett, hogy:

vissza- és vagy beleállj a saját erődbe, utadba,

és légy a saját életed varázslója!!!

 

Itt pedig egy friss visszajelzést szeretnék megosztani egy,a 2021. szept. 15-n bevezetésre kerülő email-es konzultáció "próbaüzemét" kipróbáló, a szívemnek igen kedves Hölgytől:

"Az igazság az, hogy szerintem ez a forma zseniális. Nyilván azoknak előnyös elsősorban, akik írásban is ki tudják kellően érzékletesen fejezni mindazt, ami bennük feszül. De én úgy élem, érzem, hogy fantasztikus ez a megoldás, több szempontból is. Az idő beosztása teljesen személyre szabott mind írás, mind olvasás terén. A beszélgetésünk egy az egyben újra és újra végigolvasható, kijegyzetelhető - én utóbbit csinálom -, ami aztán további felismerések egész garmadát indíthatja el. És ráhangolódás tekintetében is szuper, mert azért vannak olyan kérdések, amik éberség mellett sem reagálhatóak le zsigerből, mert sokszor úgy érzi az ember, hogy nincsenek is válaszai. Pedig vannak, ahogy kicsit dolgoznak a témák úgy jönnek felszínre a felismerések. :) Tehát számomra a nagybetűs tökéletes ez a variáció, és mérhetetlenül hálás vagyok érte, érted. "

 

Mennyibe kerülnek a konzultációk?

A személyes (szóbeli) online konzultáció díja, vagyis a befektetés önMAGadba:

1 alkalom (60 perc) 12.000 Ft

5 alkalom egyben 45.000 Ft,

és mivel azt mutatja a gyakorlat, hogy többeteknek 5 alkalomra nincs is belátható időn belül szüksége/igénye, 2021. szept. 1-től ezt a csomagot is bevezettem, hogy:

3 alkalom egyben 29.000 Ft.

 

Az email-es konzultáció:

30 perc: 4500 Ft

60 perc: 9000 Ft

3 óra egyben fizetve: 25.000 Ft

 

Vegyes mentorprogram:

120 perc email-es és személyes konzultáció vegyesen, saját igényeid szerint ütemezve és beosztva: 19.000 Ft

 

A több alkalmas csomagban fizetett konzultációknak nincsen „lejárati ideje”, hiszen érted vannak. Akkor, olyan ütemezéssel használd fel őket, ahogyan a legmegfelelőbb számodra.

Ezekből visszafizetésre nincsen lehetőség, viszont – ha esetleg úgy érzed, hogy több konzultációra belátható időn belül nem lesz szükséged – a fennmaradó összeget levásárolhatod nálam másra, vagy egyénileg egyeztetve átruházhatod más személyre a megmaradt alkalmakat.

 

Egyezetetés emailben számlázási névvel és címmel: hello@nagykarolin.hu,

ill. ha bármi kérdés felmerül benned, amire itt nem találtad meg a választ, keress azzal is bizalommal!

 

Rólam, ill. arról, hogy miként vált a küldetésemmé az, hogy segítsek megtalálni az embereknek a szépséget, az ideális testet, és az ezzel való harmonikus kapcsolatot, ebben a nemrégiben megjelent cikkemben is írtam: https://miragemagazin.hu/2020/09/15/tulsuly-elleni-kuzdelem-ami-kint-az-van-bent/ )

 

Ha szimpatizálsz ezzel a gondolkodásmóddal, szívesen kapnál rendszeres tartalmakat, inspirációt, ingyenes anyagokat a témában, szeretettel várlak a Fb oldalamon: Legkedvesebb tükörképem,

és ahol az igazán nagy erejű munka zajlik: a BEACH BODYban gondolkodók vágymegvalósító csoportjába n is!

Ezt a csoportot a programjaim résztvevői, az ezek iránt érdeklődők, ill. a hozzám/hozzánk hasonló gondolkodású személyek számára hoztam létre. A tagsága INGYENES és semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak a célod /vágyad iránt légy elkötelezett, ha csatlakozol! :) Csatlakozás KIZÁRÓLAG  beléptető kérdések adekvát megválaszolásával.

 

img_0382.JPG

 

Szeretettel:

Nagy Karolin

 

ui: 

Az ÁSZF ezen a linken érhető el: 

az Adatkezelési tájékoztató pedig ide kattintva.

és ez a programleírás is felköltözik majd a honlapra,

jelenleg technikai okokból "tartózkodik" még ezen a felületen :)!